Hoe kan je het beste uit mensen halen zodat ze bereid en in staat zijn optimaal aan het succes van de organisatie bij te dragen.

Erkenning van de behoeften van medewerkers, zodat zij kunnen excelleren, wordt vaak onderschat. Maar de ervaring leert dat bedrijven die daar aandacht aan besteden echt onderscheidend en succesvol zijn in de markt.

Ellen Luten, coach van Professional Executive Coaching, steekt graag de handen uit de mouwen samen met directies en besturen om het beste resultaat voor de organisatie te verwezenlijken.

Neem contact met ons op
Als interim-manager heeft zij gemerkt dat de ‘harde’ kant van het bedrijf en de korte-termijn successen vaak wel in orde zijn, maar dat dit niet automatisch leidt tot optimaal resultaat.

Aansturing met de menselijke maat, focus op de lange termijn, inspiratie en erkenning van inzet zijn succesfactoren die vaak onderschat worden. Plezier in werk leidt vrijwel altijd tot succes en beter resultaat.

Sturen op de ‘zachte’ kant is soms lastig voor directies en besturen, omdat daar weinig kennis en ervaring in is. Ellen Luten is beschikbaar als klankbord, maar ook als interim-manager die met organisaties werkt aan optimaal plezier in werk en optimaal succes en resultaat.

Over Ellen

Wat anderen zeggen over Ellen Luten:
“Ellen is prima thuis in de ‘koele’ kant van de organisatie, maar wist ons ervan te overtuigen dat meer focus op de ‘warme’ kant leidt tot beter resultaat. Ze had gelijk. Wij zetten haar nu regelmatig in als klankbord en sparren dan over concrete situaties. Daardoor merken wij dat de sfeer op kantoor beter wordt en dat klanten daar positief op reageren.”

Individueel

Teams

Organisatie