Samenwerkingsverbanden

Professional Executive Coaching werkt met een aantal professionele partijen samen zodat de opdrachtgevers gegarandeerd de beste ondersteuning krijgen.

Familieopvolging.nl
Een gespecialiseerde netwerkorganisatie op het gebied van bedrijfsopvolging bij familiebedrijven. Succesvol en vakkundig in alle facetten van de bedrijfsopvolging.

Insights ©
Een internationale organisatie die een instrument heeft ontwikkeld dat wereldwijd gebruikt wordt bij het doorgronden van mensen en teams. Deze samenwerking biedt een toegankelijk, vakkundig en inzichtelijk hulpmiddel bij coaching van teams en individuen. Professional Executive Coaching is gecertificeerd tot het gebruik van dit unieke hulpmiddel.

De Baak
Een veelzijdige netwerkorganisatie rondom mens en organisatieontwikkeling waar vele aanverwante disciplines aangeboden worden. De samenwerking biedt klanten mogelijke aanvullende ervaringen en contacten.

Flow Q ©
Wetenschappelijk onderbouwd en praktisch toepasbaar instrumentarium rondom het bereiken van flow bij mensen, teams en organisaties. Professional Executive Coaching is gecertificeerd tot het gebruik van deze gedegen testmethodiek, die afhankelijk van de aard van de coaching kan worden ingezet.