Over Ellen Luten

Ellen Luten is oprichter van Professional Executive Coaching. Zij is een warm, hartelijk, liefdevol, empatisch mens, integer en authentiek, met een zeer ruime en goed verankerde levenservaring.

Ellen heeft met haar werkervaring in vele management- en adviesfuncties het vermogen om situaties en thema’s van mensen en organisaties veelal snel te doorgronden, hetgeen het bereiken van doelen bespoedigt.

Ellen is scherp in haar analyse, over zichzelf en voor wie zij als coach optreedt. Zonder te (ver)oordelen en zonder de confrontatie te schuwen, laat zij uitdrukkelijk een ieder in zijn of haar waarde. Ze is gedreven om het groeipotentieel in de mens expliciet te maken. In haar ogen belemmert de mens vaak zichzelf door eigen patronen niet te onderkennen en derhalve niet te kunnen doorbreken.

Ellen Luten

“Wat is mooier dan vanuit je eigen mens zijn een wezenlijke bijdrage te leveren aan anderen”

Ellen heeft een intense interesse in de menselijke complexiteit. Ze kan die haarfijn analyseren en is in staat mensen te stimuleren en mee te voeren naar meer inzicht en resultaat.

Het is Ellen’s overtuiging dat mensen die naar zichzelf durven te kijken en hun potentieel volledig kunnen benutten, beter aansluiten bij hun werkomgeving. Hetgeen meer voldoening en inspiratie geeft in hun leven.

Achtergrond: Managing Marketing bij het IMD in Lausanne, Executive MBA bij Nijenrode, vele opleidingstrajecten op het terrein van coaching en persoonsontwikkeling bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie), Registercoach bij het NOBCO, gecertificeerd Flow © en Insights ©.

Naast de bedrijven waar ze bij heeft gewerkt was zij oprichter en directeur van Science & Strategy (specialisten in strategieontwikkeling en organisatieverbetering).
Daarnaast heeft zij in het kader van opvolgingsproblematieken vele familiebedrijven begeleid.