Inspiratie & Inspireren is een bijzondere leergang voor ervaren managers die in hun werk en leven willen inspireren, goede resultaten willen bereiken en ook vooral voldoening en plezier willen.

De leergang wordt, inmiddels al voor de 10e keer, georganiseerd door Ellen Luten en Marlet Hesselink, twee ervaren facilitators die de taal van het bedrijfsleven spreken en ervaringsdeskundig zijn in persoonlijke ontwikkeling.

Resultaat én Inspiratie

De kracht is het bieden van een leeromgeving, die gericht is op het individu en niet op groepsprocessen of voorgeschreven normen en waarden. Op een praktische wijze geven we ruimte en rust voor zelfreflectie en persoonlijke groei.
De leermethode bestaat vooral uit zelf actief ervaren, voelen en doen, reflecteren en omzetten naar concrete ontwikkeling. Het ontwikkeltraject gaat vele malen verder dan vaardigheden of cognitieve inhoud. Het betreft echt persoonlijke ontwikkeling waarbij, indien nodig en gewenst patronen, worden doorbroken.
Het aantal deelnemers is maximaal acht, waardoor voor een ieder optimaal ruimte is.

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Waar ligt mijn echte passie?
  • Wat voor manager wil ik zijn of wil ik een leider zijn en wie ben ik dan?
  • Hoe inspireer ik?
  • Waarom doe ik de dingen die ik doe?
  • Hoe kan ik de dingen waar ik telkens tegen aan loop, structureel aanpakken?
  • Hoe krijg ik meer eigenheid in mijn functioneren?
  • Hoe kan ik met minder energie meer bereiken en succesvol en geïnspireerd zijn?
  • Hoe kan ik mijn invloed beter aanwenden?
  • Leef ik het leven wat echt bij me past?

Het resultaat van de leergang is een sterker bewustzijn van je eigen leiderschap, je patronen, handelen en verlangens, die leiden tot eigen inspiratie en ook tot het inspireren van anderen. Voor uitgebreide informatie ga naar de speciale website www.inspiratienu.nl.

Meer info over de leergang

Over de leergang

Wat ze zeggen over de leergang:
“Door deze ontdekkingsreis heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en waar ik echt voldoening uit haal. Ik herken mijn persoonlijke stijl van inspireren en heb geleerd hoe ik die kan versterken.”

“Ik doorgrond nu mijn eigen processen en ben hierdoor transparanter voor mezelf en mijn omgeving, hetgeen een stuk bijdraagt aan mijn eigen balans. Het mooie gevolg is dat ik merk dat ik hierdoor mezelf en anderen ook meer inspireer.”

Individueel

Teams

Organisatie